TachoWeb Telematics

TachoWeb Telematics

Pentru a avea o imagine completă, pachetul TachoWeb Telematics îți oferă în plus localizarea vehiculului, geo-fencing, monitorizarea timpilor de sosire și de asemenea analizează rutele de conducere și consumul de combustibil al vehiculelor dvs. În plus față de analiza detaliată a timpilor de conducere și perioadelor de odihnă sunt afișate și susținute datele telematice importante.

Vrei să știi unde sunt localizate în prezent vehiculele tale? TachoWeb, nu numai afișează cu exactitate aceste informații într-o singură hartă, dar include și activitățile curente, viteza vehiculelor, kilometrajul și datele tahografului.

În plus, TachoWeb Telematics oferă informații clare despre evoluția rutei și momentul exact al sosirii conducătorului auto. Astfel, veți ști mai devreme dacă un șofer întârzie și puteți reacționa în timp util. Tourmonitoringul arată chiar și toate rutele planificate și pozițiile curente ale vehiculelor dvs. într-o singură hartă.

Accesul cu localizarea GPS vă permite să monitorizați și să vă optimizați flota și prin urmare, costul rutelor zilnice. Analizele incluse iau în considerare distanțele precum și costurile salariale și taxele de autostrăzi. Compararea rutei planificate cu cea reală vă permite să vă optimizați în continuare traseele flotei.

Geofencingul ajută la prevenirea furtului de vehicule. Cu această funcție puteți specifica individual geo-zone, care vă protejează vehiculele și, prin urmare, resursele dvs.