Produse și servicii

TACHOWEB BASIC TACHOWEB REMOTE TACHOWEB LIVE TACHOWEB TELEMATICS
Descărcare manuală și arhivare automată Descărcare și arhivare automată fără intervenție umană Descărcare și arhivare automată fără intervenție umană Descărcare și arhivare automată fără intervenție umană
Acces la contul personal, complet securizat la www.tachoweb.eu Acces la contul personal, complet securizat la www.tachoweb.eu Acces la contul personal, complet securizat la www.tachoweb.eu Acces la contul personal, complet securizat la www.tachoweb.eu
Analiza încălcării timpilor de conducere cu indicarea amenzii Analiza încălcării timpilor de conducere cu indicarea amenzii Analiza încălcării timpilor de conducere cu indicarea amenzii Analiza încălcării timpilor de conducere cu indicarea amenzii
Gestionarea tuturor datelor şi timpii de conducere ai flotei complete Gestionarea tuturor datelor şi timpii de conducere ai flotei complete Gestionarea tuturor datelor şi timpii de conducere ai flotei complete Gestionarea tuturor datelor şi timpii de conducere ai flotei complete
Opţional: gestionarea comenzilor, inclusiv planificarea traseului Opţional: gestionarea comenzilor, inclusiv planificarea traseului Opţional: gestionarea comenzilor, inclusiv planificarea traseului Opţional: gestionarea comenzilor, inclusiv planificarea traseului
Afişarea automată a datelor de pe tahograf şi cardul şoferului Afişarea automată a datelor de pe tahograf şi cardul şoferului Afişarea automată a datelor de pe tahograf şi cardul şoferului
Timpii disponibili apar live în aplicaţia pentru Android şi iOS Timpii disponibili apar live în aplicaţia pentru Android şi iOS
Aplicaţie gratuită pentru verificarea timpilor de conducere şi odihnă pentru şoferi şi dispeceri
Pachet telematic, inclusiv poziţionarea, telematica remorcilor şi geo statistici
Opţional: monitorizarea temperaturii
Opţional: servicii de comunicaţii
de la 6,00 €/lună de la 9,75 €/lună de la 14,75 €/lună de la 24,75 €/lună
TACHOWEB: BASIC REMOTE LIVE TELEMATICS
Descărcare manuală și arhivare automată
Descărcare și arhivare automată fără intervenție umană
Acces la contul personal, complet securizat la www.tachoweb.eu
Analiza încălcării timpilor de conducere cu indicarea amenzii
Gestionarea tuturor datelor şi timpii de conducere ai flotei complete
Opţional: gestionarea comenzilor, inclusiv planificarea traseului
Afişarea automată a datelor de pe tahograf şi cardul şoferului
Timpii disponibili apar live în aplicaţia pentru Android şi iOS
Aplicaţie gratuită pentru verificarea timpilor de conducere şi odihnă pentru şoferi şi dispeceri
Pachet telematic, inclusiv poziţionarea, telematica remorcilor şi geo statistici
Opţional: monitorizarea temperaturii
Opţional: servicii de comunicaţii
Preţ de la
6,00 €/lună
de la
9,75 €/lună
de la
14,75 €/lună
de la
24,75 €/lună

Tachoweb Basic

Portalul web www.tachoweb.eu vă permite să gestionați termenele-limită, să analizați costurile și amenzile, să creați rapoarte de cheltuieli, să imprimați, arhivați, analizați, tipăriți și exportați rapoarte de activitate, inclusiv rapoarte ce permit întocmirea pontajului pe ore al șoferilor pe Germania și Franța.

În caz de încălcare a regulamentelor, puteți imprima cu ușurință formularele de instrucțiuni pentru șofer.

TachoWeb Basic este varianta de descărcare MANUALĂ a datelor din tahograful digital și din cardul conducătorului auto și se face cu ajutorul unui dispozitiv (stick) – DAKO Key. Transferul datelor din DAKO Key în contul întreprinderii/operatorului de transport se face prin intermediul unui echipament – DAKO TachoStation. Ulterior aceste informații cu activitățile din tahograf și din cardul conducătorului auto pot fi arhivate, vizualizate și puse la dispoziția organelor de control.

Echipamentele DAKO TachoStation sunt instalate în 26 de locații în România și peste 500 de locații în Europa (Austria, Germania, Danemarca etc).

Pentru acest tip de abonament nu este necesară achiziția de echipament sau soft.

Pentru descărcarea tahografului digital este necesar CARDUL DE COMPANIE / CARDUL OPERATORULUI DE TRANSPORT – conform legislației în vigoare. Acest card se eliberează de către Autoritatea Rutieră Română – ARR.

Dacă flota dvs. se dezvoltă, o extensie către un pachet mai mare este întotdeauna o opțiune binevenită.

TachoWeb Remote

Pachetul TachoWeb Remote extinde pachetul TachoWeb Basic cu ajutorul funcției automate de descărcare a datelor în mod automat, de la distanță din cardul șoferului și a tahografului digital.

Veți elimina timpul necesar descărcării în mod manual și vă puteți concentra pe monitorizarea și dezvoltarea afacerii dvs.

Tacho Remote Download

După instalarea unui modul – TomTom Link 510, toate datele de pe cardul șoferului și din tahograful digital sunt descărcate automat de la distanță și transmise centrului de date DAKO în contul clientului.

Respectarea obligațiilor legale este garantată prin setarea unor intervale de descărcare/citire adecvate a datelor. În plus, economisiți timp prețios din timpul de lucru pentru aceste descărcări.

TachoWeb Live

TachoWeb Live include afișarea timpului disponibil în timp real. În plus, dacă faceți upgrade la TachoWeb Live statusul real al kilometrajului este indicat în timp real. Aveți informații pentru întreaga flotă afișate pe ecran, întotdeauna cu actualizare la minut.

Modulul Live Dispo Times

Modul nostru live dispo times permite dispecerilor să țină evidența timpilor de conducere disponibili zilnic, începutul următoarei perioade de odihnă zilnică sau săptămânală, și a extensiilor de timp de conducere ale tuturor șoferilor dvs. în timp real.

Planificarea dvs. zilnică și expedierea va fi astfel mult mai ușoară.

Prin adăugarea pachetului TachoWeb Telematics veți avea, de asemenea, acces la localizarea vehiculului, inclusiv informații detaliate despre adresă, precum și informații actualizate despre distanțele conduse.

TachoWeb Telematics

Pentru a avea o imagine completă, pachetul TachoWeb Telematics îți oferă în plus localizarea vehiculului, geo-fencing, monitorizarea timpilor de sosire și de asemenea analizează rutele de conducere și consumul de combustibil al vehiculelor dvs. În plus față de analiza detaliată a timpilor de conducere și perioadelor de odihnă sunt afișate și susținute datele telematice importante.

Vrei să știi unde sunt localizate în prezent vehiculele tale? TachoWeb, nu numai afișează cu exactitate aceste informații într-o singură hartă, dar include și activitățile curente, viteza vehiculelor, kilometrajul și datele tahografului.

În plus, TachoWeb Telematics oferă informații clare despre evoluția rutei și momentul exact al sosirii conducătorului auto. Astfel, veți ști mai devreme dacă un șofer întârzie și puteți reacționa în timp util. Tourmonitoringul arată chiar și toate rutele planificate și pozițiile curente ale vehiculelor dvs. într-o singură hartă.

Accesul cu localizarea GPS vă permite să monitorizați și să vă optimizați flota și prin urmare, costul rutelor zilnice. Analizele incluse iau în considerare distanțele precum și costurile salariale și taxele de autostrăzi. Compararea rutei planificate cu cea reală vă permite să vă optimizați în continuare traseele flotei.

Geofencingul ajută la prevenirea furtului de vehicule. Cu această funcție puteți specifica individual geo-zone, care vă protejează vehiculele și, prin urmare, resursele dvs.