Tachoweb Basic

Tachoweb Basic

Portalul web www.tachoweb.eu vă permite să gestionați termenele-limită, să analizați costurile și amenzile, să creați rapoarte de cheltuieli, să imprimați, arhivați, analizați, tipăriți și exportați rapoarte de activitate, inclusiv rapoarte ce permit întocmirea pontajului pe ore al șoferilor pe Germania și Franța.

În caz de încălcare a regulamentelor, puteți imprima cu ușurință formularele de instrucțiuni pentru șofer.

TachoWeb Basic este varianta de descărcare MANUALĂ a datelor din tahograful digital și din cardul conducătorului auto și se face cu ajutorul unui dispozitiv (stick) – DAKO Key. Transferul datelor din DAKO Key în contul întreprinderii/operatorului de transport se face prin intermediul unui echipament – DAKO TachoStation. Ulterior aceste informații cu activitățile din tahograf și din cardul conducătorului auto pot fi arhivate, vizualizate și puse la dispoziția organelor de control.

Echipamentele DAKO TachoStation sunt instalate în 26 de locații în România și peste 500 de locații în Europa (Austria, Germania, Danemarca etc).

Pentru acest tip de abonament nu este necesară achiziția de echipament sau soft.

Pentru descărcarea tahografului digital este necesar CARDUL DE COMPANIE / CARDUL OPERATORULUI DE TRANSPORT – conform legislației în vigoare. Acest card se eliberează de către Autoritatea Rutieră Română – ARR.

Dacă flota dvs. se dezvoltă, o extensie către un pachet mai mare este întotdeauna o opțiune binevenită.